Horvátországi nyaralások

Wekerletelep a Facebookon

Málna és Mogyoró

gyerekekről - babákról, kicsikről, nagyokról; szülinapi partik, játékok, versek, rajzok, dekorációk, kézműveskedések, receptek

Friss topikok

Linkblog

Wekerlei történetek: Újra a miénk a Kós Károly tér!

2010.09.02. 22:39 Málna és Mogyoró

Mire jó egy szeptember eleji napsütéses csütörtök délután? Mi másra, mint téravatásra! Merthogy végre újra birtokba vehettük központi terünket, a Kóst! Milyen jó, hogy van EU-s pályázat, milyen jó, hogy részt vettünk rajta, s milyen jó, hogy meg is nyertük! És mennyit nyertünk azzal, hogy lett egy vadonatúj terünk! Igen, kissé elfogultak vagyunk, de őszintén: hát nem a Kós lett Budapest legszebb tere?

 

 Van itt játszótér kicsiknek és nagyoknak, szökőkút, két ivókút, zenepavilon, nyilvános WC, szánkódomb, asztalok és székek a sakkozóknak, kerékpártárolók, 2 zárt sportpálya, szóval, minden, ami egy 21. századi térhez kell. Kellőképpen ünnepélyes hangulata volt a megnyitónak, és ez nem csak a nagy érdeklődésnek, és az elegáns pincérek által mindenkinek körbekínált aranyló pezsgőnek volt köszönhető. A beszédek, szalagvágás és szökőkútindítás után a látogatók benyüzsögték a teret, a kicsik körbezsongták és birtokba vették a játszóterek új építményeit, az idősebbek pezsgőt kortyolgatva fürödtek a koraőszi napsütésben, vagy hallgatták a zenepavilonban játszó klasszikusokat. Szóval, megint csak leszögezhetem, hogy öröm Wekerlén élni!

Az új óra

Polgármesterünk

A WTE elnöke, Nagy Tamás háttérben a felújított templommal

Szalagvágás

Szökőkút

Nagylányok

Gyerekparadicsom

Zenepavilon

Ezt játszották

Rejtett részletek

A néma szemtanú

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaesmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr112267863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása