Horvátországi nyaralások

Wekerletelep a Facebookon

Málna és Mogyoró

gyerekekről - babákról, kicsikről, nagyokról; szülinapi partik, játékok, versek, rajzok, dekorációk, kézműveskedések, receptek

Friss topikok

Linkblog

Wekerlei történetek: Wekerlei Életfa Ünnep

2011.03.28. 21:57 Málna és Mogyoró

Wekerlén nem lenne közösségi élet, ha lelkes önkéntesek nem vették volna kezükbe annak irányítását. Nem lennének sportver-senyek, gyerekprog-ramok, téltemetés, Életfa ünnep, Székelykapu Futás, Wekerlei Napok, Mikulás ünnepség, karácsonyfa díszítés és megannyi más kedves megmozdulás.

 

Mert nálunk (szinte) minden önkéntes alapon működik. Gondolnátok, hogy egy egyszerű kis téltemetés megszervezéséhez majd 50 ember közreműködése kellett? A térre kilátogató nem is sejti, hogy mennyi háttérmunka áll egy-egy ilyen esemény mögött.

Most az Wekerlei Életfa Ünnepről tudósítunk, képekben:

A Kóson már délután 5-kor megkezdődött a készülődés.

A Wekerlei Önkéntes Centrum teával várta az újonnan belépni szándékozókat, illetve bárkit, aki egy kis meleg italra vágyott.

Aki önkéntesnek jelentkezik, kérdőívet tölt ki.

A fáklyások a Szondi, Almavirág, Eperfa és Hársfavirág téren gyülekeztek, majd zeneszó mellett, énekelve vonultak be a Kós Károly térre.

Beszédet Romhányi András mondott.

A papír-életfa földbetűzőket a gyerekek készítették az óvodákban.

 

 

 

Jó móka volt a harangozás.

Sajnos a zenekarról és a táncházról készült képek már nagyon sötétek lettek. Mi azért jól éreztük magunkat! Este fél 9-től pedig leoltottuk a lámpát, ezzel járultunk hozzá a globális környezet-védelemhez.

 

 

 


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaesmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr252780367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vizslas 2011.03.29. 13:19:18

:)) szerintem nagyon jó volt!
süti beállítások módosítása