Horvátországi nyaralások

Wekerletelep a Facebookon

Málna és Mogyoró

gyerekekről - babákról, kicsikről, nagyokról; szülinapi partik, játékok, versek, rajzok, dekorációk, kézműveskedések, receptek

Friss topikok

Linkblog

Olvasni jó! Könyvhét 2010 június

2010.06.07. 21:43 Málna és Mogyoró

Vörösmarty tér, 2010.06.06., vasárnap

Nem, nem hiszem, hogy csak a hosszú májusi esőzések utáni szokatlanul szép idő csalogatta volna ki ezt a sok-sok látogatót a Vörösmarty térre. Szinte mozdulni sem lehet, hát még a bicajokat tolni, mert kis családunk bizony azzal érkezett. Határozott céllal jöttünk, hiszen barátunknak, Edének megjelent az első könyve (Baramung címmel, sárkányokról szóló meseregény), és persze dedikáltatni szeretnénk.

De ha már itt vagyunk, belevegyülünk ebbe a könyvszagú nyüzsgésbe... Talán kicsit túlzsúfolt a tér a sok-sok könyves standdal, dedikáló-asztalokkal, színpaddal és látogatóval, de ez is csak azt bizonyítja, hogy a magyar ember olvas... Legalábbis reménykedünk benne, mert színvonalasnál színvonalasabb kiadványokkal találkozhatunk. Világ- és magyar irodalom, életmód, gasztronómia, ezotéria, filozófia, pszichológia és a gyermekirodalom remek gyöngyszemei.

Soha nincs túl korán elkezdeni az olvasást!

Te mennyi időt szánsz az olvasásra? Milyen könyvet olvastál utóljára? Van még jogosultsága a papíralapú könyvnek, vagy már csak a neten szörfölsz? Mi volt a legutóbbi emlékezetes könyv-kalandod? Oszd meg velünk olvasási szokásaidat!

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaesmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr902064179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása