Horvátországi nyaralások

Wekerletelep a Facebookon

Málna és Mogyoró

gyerekekről - babákról, kicsikről, nagyokról; szülinapi partik, játékok, versek, rajzok, dekorációk, kézműveskedések, receptek

Friss topikok

Linkblog

Kispest Retro 2010

2010.06.14. 21:29 Málna és Mogyoró

Kenyeret és cirkuszt! Nos, a cirkuszt megkaptuk, mi kispestiek, június 12-én és 13-án a templom téri városünnepen. Hogy valami izgalmat is vigyenek a szervezők a dologba, az utcabál a 80-as évek hangulatát volt hivatott idézni. S hogy mennyire sikerült?

 

 

 

Volt retro dobozdobáló, horgászpavilon, lehetett játék trabantot, kispolszkit és egyéb retro-autókat kapni, volt spirál nyalóka, medvecukor, kürtőskalács, és persze a fellépő zenekarok is a 80-as éveket idézték.

Családommal csak egy órácskára ugrottunk ki, így teljes képet nem festhetek az eseményekről. Sikerült elcsípni pár kiemelkedően olcsó poént az Irígy Hónaljmirigytől, és belehallgattunk Szikora Robi nosztalgiázásába. Jó volt felismerni héhány régi Hungária számot, de Fenyő Miki lényegesen jobban csinálja... Elnézve azonban az arcokat, ez nem mindenkit zavart... Igazi külvárosi mulatság volt ez, s magamban azt kérdeztem: tényleg ez kell nekünk, kispestieknek?

Sajnálom, hogy lecsúsztunk a Goombay dance Bandről, de kisebbik lányunk úgy döntött, hogy nem volt neki elég a vasárnapi kerti medencézés, és feltétlenül meg akart ismerkedni közelebbről is a szökőkúttal, csakhogy a vízköpőkkel folytatott harcában jelentősen és csuromvizesen alulmaradt... Így hát mi is hamarosan hazaballagtunk. És a továbbiakban hallgattunk inkább egy kis Sealt.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaesmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr252081945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása