Horvátországi nyaralások

Wekerletelep a Facebookon

Málna és Mogyoró

gyerekekről - babákról, kicsikről, nagyokról; szülinapi partik, játékok, versek, rajzok, dekorációk, kézműveskedések, receptek

Friss topikok

Linkblog

Wekerlei történetek: nyerhetsz egy gombolyag gyapjú fonalat!

2010.06.17. 21:55 Málna és Mogyoró

Mondhat akárki akármit, mindig is jó hely volt Wekerle, de az elmúlt években igazán klasszá vált! Merhogy a megannyi hagyományos program és rendezvény mellett új és izgalmas megmozdulások vannak születőben, és nem is akármilyenek! Például mit csinálsz most szombat délelőtt? Felejtsd el a takarítást, vásárlást, főzést, inkább gyere ki a Győri Ottmár térre, és KÖSS, KÖSS, KÖSS! Köss nyilvánosan! Köss sálat, pulóvert, virágot, vagy bármi mást, de horgolhatsz is, és hozdd a gyerekeket is, legföljebb ők átruccannak a szomszédos játszótérre. Hozhatsz magaddal kempingszéket vagy plédet és ne feledd a jókedvedet sem!  Rossz idő esetén a helyszín Koller bácsi cukrászdája.

A Kör-kötő-klub meghívóját itt leled:

kor-koto-kor.blogspot.com/2010/06/kossetek-nyilvanos-helyen-wekerlen-ww.html

 Ide várunk:


Szólj hozzá!

Címkék: wekerle kötés

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaesmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr472089997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása