Horvátországi nyaralások

Wekerletelep a Facebookon

Málna és Mogyoró

gyerekekről - babákról, kicsikről, nagyokról; szülinapi partik, játékok, versek, rajzok, dekorációk, kézműveskedések, receptek

Friss topikok

Linkblog

Wekerlei történetek: Bolhapiac

2010.05.30. 21:54 Málna és Mogyoró

Igazán jó hangulat uralkodott a ma délelőtti wekerlei bolhapiacon! Az időjárás is kedvezett, mindenféle zord előrejelzés ellenére meleg és napsütéses délelőttben volt részünk. A megújult Gutenberg téri kispiacon szokatlanul nagy volt a pezsgés, szinte valamennyi asztalt lefoglatak az árusok. Kinőtt ruhák, elúnt könyvek, edények, plüssállatok, játékok, kisautók, író- és fényképezőgépek, szerszámok, kerékpáralkatrészek és egyéb különleges csecse-becsék cseréltek gazdát. Volt ingyenes bringaszerviz, könyvböngésző és kézműves-sarok, és egy kirakott puzze-ért cserébe bodzaszörpöt is kaptak a nagy vásárlásban megszomjazott látogatók! Jó volt bolházni, várjuk a szeptemberi hasonló eseményt is!

 


Szólj hozzá!

Címkék: wekerle bolhapiac

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaesmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr412043378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása