Horvátországi nyaralások

Wekerletelep a Facebookon

Málna és Mogyoró

gyerekekről - babákról, kicsikről, nagyokról; szülinapi partik, játékok, versek, rajzok, dekorációk, kézműveskedések, receptek

Friss topikok

Linkblog

Wekerlei történetek: A Föld napja

2011.05.01. 21:44 Málna és Mogyoró

Ismét lehetett együtt örülni Wekerlén!

Ismét zöldülhettünk egy jót az Eperfa téren most szombaton.

És igen, volt egy pillanat, amikor megijedtünk, hogy mint az Óz a nagy varázslóban, minket is elvisz a vihar, de aztán szerencsére szétfújta a szél a felhőket.

A délelőtt amúgy a Kóson kezdődött, a „Wekerlei pillanatok” fotókiállítás megnyitójával. Jobbnál jobb pillanatképeket láthattunk, és igen, volt néhány, tematikájában oda nem illő, de amúgy rendkívül hangulatos természetkép is.

 

 

 

A fotókiállítás megnyitása

A szabadtéri fotókiállítás június elejéig  esőmentes napokon tekinthető meg a Kós Károly téren, figyelmébe ajánlom minden Wekerlén lakónak. Vigyázat, lehet, hogy a megtekintés után lokálpatriotizmusod még inkább szárba szökken!

Az első helyezett és egyúttal a közönségdíjas alkotás is Szatmári Zoltán képe – mellesleg neke is  a kedvencem.

11 órakor „Két keréken az építészet” felkiáltással biciklis telepi túra indult.

A délutáni események 3 órától kezdődtek az Eperfa téren. Volt ott palántacsere és –vásár, előadás a mosható pelenkákról – no, ezt kihagytam, mert nem vagyok még olyan zöld, hogy lemondjak a jó kis kényelmes eldobhatókról -, szelektív hulladékból készült ötletes játékok, Kör-Kötő-Kör sátor, Wu-féle test- és fejmasszázs, gyógynövény bemutató és megannyi más érdekes dolog.

Tracey és a labdácskák

Önkéntesek és a WTE sátra

Unokatesók – 9 nap korkülönbséggel

Horogra akadtak a szelektív hulladékok

Dalra fakadtunk

A fejmasszázst többen szerették volna elsajátítani

Kör-Kötő-Kör csecse-becséje

A lényeg most is egy volt: rámutatni a tudatosabb életvezetésre és közben barátkozni, pletykálkodni, közösséget építeni. Köszönjük Traceynek, a többi szervezőnek, és minden résztvevőnek!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaesmogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr122870333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása